În dimineața zilei de 32 ianuarie, din cauza imprudenței angajaților, de pe teritoriul grădinii zoologice au evadat 3 tigri în dungi. Până la această oră, fugarii nu au fost prinși.

SALUT! În acest moment citești o știre falsă. Nu te lăsa amăgit! Dă click și vezi cum poți deosebi o știre falsă de una adevărată.

În momentul de față, la grădina zoologică are loc o ceartă de zile mari între director și angajați în legătură cu culoarea dungilor – unii zic că tigrii sunt galbeni cu dungi negre, iar ceilalți – că tigrii sunt negri cu dungi galbene.

Neglijența angajaților va fi pedepsită cu mustrare aspră și cu tăierea premiilor de Paștele Cailor și Ziua Tigrilor. Acest scandal a dus la descoperirea altor probleme la grădina zoologică – din secția Ornitologie lipsesc 2 broaște țestoase, 10 tarantule și 5 melci de mare. Există speculații că unul dintre angajați le-a vândut la cel mai luxos restaurant din țară.

Administrația grădinii zoologice neagă că aceste evenimente ar avea legătură cu fenomenul de consumatorism excesiv. Vom reveni cu detalii. Doar aici.

HOPA! Tocmai ai citit o știre falsă. Află aici mai multe despre știrile false pentru a fi în siguranță.

Știrea se actualizează

Comments

comments